Val | Cas

XiveGa |

Turisme ambiental

Turisme ambiental

El paratge natural de Gandia és un tresor a descobrir. Des del departament de Gestió Responsable de Territori, s’han posat en marxa diverses actuacions per fomentar l’ecoturisme i donar a conéixer la riquesa mediambiental del nostre municipi.

Platja Natura

Amb la intenció de donar a conéxer els nostres paratges naturals. Durant les campanyes turístiques s’organitzen visites guiades. Es tracta d’un programa d'ecoturisme de l'Ajuntament de Gandia que visita tres espais naturals protegits: els Ullals, les dunes de l'Auir i la cova paleolítica del Parpalló. El punt de partida és l’Oficina de Turisme del Passeig Marítim Far 1 i 2.

El preu de la vista és de 5 euros i 3 euros per a menors de 7 a 12 anys i majors de 65. El preu inclou transport i la visita guiada.

Inscripcions en el 96 287 77 88 o en les oficines de turisme https://www.facebook.com/platjanatura/

Agenda XiveGa’t

La campanya informativa “Xivega’t”, vol convidar la ciutadania i els visitants a conèixer els espais naturals de Gandia inclosos a la Xarxa d’Infraestructures Verdes de Gandia (XIVEGA): Paratge Natural Municipal Parpalló-Borrell, Xarxa de Miradors de Gandia; Cova del parpalló; Xarxa Municipal de Sendes; Espai Natural de la Marjal de la Safor; Anella Verda de Gandia; Espai Natural de l’Auir i Castell de Bairén.

Concretament, s’han editat fullets específics per cadascú dels 8 espais, en quatre llengües (valencià, castellà, anglès i francès) que es poden trobar en els centres d’interpretació, les oficines de turisme, els hotels, les biblioteques i altres centres públics. A més a més, es programen activitats i visites a cada espai. Podeu descarregar la programació ací.

Agenda XiveGa’t Més informació

Descarregar pdf.